Trendet e arredimit të shtëpive për 2019

Ndërsa angazhohemi të përmirësojmë veten – dhe me të drejtë – por ç’të themi për shtëpitë tona? Mos harroni, shtëpitë tona janë një pasqyrim i vetes. Aty hajmë, flemë, çlodhemi, lahemi, kalojmë kohë me familjen, madje edhe punojmë. Pra, a nuk duhet t’i japim vendit tonë kujdesin e duhur që meriton në vitin e ri?

Natyrisht, një nga mënyrat më elegante për t’i dhënë butësi dhe jetë hapësirës suaj është duke përqafuar disa nga trendet më të fundit të botës së dizajnit. Po kujdesemi që t’ju frymëzojmë me disa frymëzime, nga ekspertë botërorë të dizajnit, të cilët ndajnë tendencat që ata mendojnë se do të dominojnë në 2019. Megjithatë, mos harroni, dhënia e ideve personale të shtëpive tuaja mbetet gjithnjë trend.

Pinterest ka zbuluar trendet e arredimit për 2019. Ka pak habi: letra muri të guximshme, por bardhësia dhe qartësia nuk do të mungojnë as në vitin e ardhshëm, sipas faqes së internetit  më popullore për trende të fushave të ndryshme.

Nga projektet e vogla DIY (bëje vetë) si dysheme të pikturuara, rimodelimet dhe vendosja e pikturave peisazhe janë gjithashtu tendencat kryesore që parashikohet të dominojnë në vitin 2019.


 1.Muret plot ngjyra

2.Asnjëherë e gjelbra nuk gabon

3.Dyshemeja e pikturuar…?

4.Dyshemeja e pikturuar…?

5.Natyralja gjithnjë ‘in