Ne Rezidencen e Banimit Don Bosko.

Dyqane me qira dhe ne shitje duke filluar nga 40 m²

Pronat e projektit


Per Qira

Dyqan me qira (5 Don Bosko 5)

435€

ID : 43


Tirane - Don Bosko
Per Qira

Dyqan me qira (2 Don Bosko 5)

308€

ID : 42


Tirane - Don Bosko
Per Qira

Dyqan me qira (2 Don Bosko 4)

364€

ID : 41


Tirane - Don Bosko
Per Qira

Dyqan me qira (4 Don Bosko 3)

498€

ID : 40


Tirane - Don Bosko