Syri i Liqenit

Rezidenca ka nje siperfaqe totale11,800 m² .

  • 1,000 m² siperfaqes jane dyqane.
  • Dhe 40 apartamente.

Pronat e projektit


Per Qira

Dyqan me qira ( Dyqani 9) ne Tirane

230€

ID : 74


Tirane - Liqeni I Thate
Per Qira

Dyqan me qira ne Tirane ( Dyqani 8)

683€

ID : 73


Tirane - Liqeni I Thate
Per Qira

Dyqan me qira (Dyqani 4 ) ne Tirane

307€

ID : 69


Tirane - Liqeni I Thate
Per Qira

Dyqan me qira( Dyqani 3) ne Tirane

426€

ID : 68


Tirane - Liqeni I Thate
Per Qira

Dyqan me qira (Dyqani 2) ne Tirane

1,024€

ID : 67


Tirane - Liqeni I Thate
Per Qira

Dyqan me qira ne Tirane(Dyqani 1)

529€

ID : 66


Tirane - Liqeni I Thate