Rezidenca Alba

Rezidenca është e konceptuar në 2 kulla në formë L-je të ngritura në 9 kate banim me një siperfaqe ndërtimi në total 35.000 m², ku në mënyrë perfekte është konceptuar kati i fundit në formën e një Penthouse-Dubleks me linja moderne, me një plan praktik dhe funksional të brendshëm.Rezidenca eshte multifunksionale dhe ofron ambjente komerciale me qira te tipologjive te ndryshme.

Pronat e projektit