Detajet e prones

Syri i Liqenit

Tirane - Tirane

Hyrë në Google Maps

Detajet e Prones:

  • Referim: 14
  • Cmimi: 0 € /Muaj
  • Zone: 0 m2
  • Banje: 0
  • Dhoma gjumi: 0
  • Garazh: 0 m2

Tipare:

More Informations

Rezidenca ka nje siperfaqe totale11,800 m² .

  • 1,000 m² siperfaqes jane dyqane.
  • Dhe 40 apartamente.