Detajet e prones

Rezidenca Alba

Tirane - Tirane - Rruga “Ndre Mjeda”

Hyrë në Google Maps

Detajet e Prones:

  • Referim: 18
  • Cmimi: 0 € /Muaj
  • Zone: 0 m2
  • Banje: 0
  • Dhoma gjumi: 0
  • Garazh: 0 m2

Tipare:

More Informations

Rezidenca është e konceptuar në 2 kulla në formë L-je të ngritura në 9 kate banim me një siperfaqe ndërtimi në total 35.000 m², ku në mënyrë perfekte është konceptuar kati i fundit në formën e një Penthouse-Dubleks me linja moderne, me një plan praktik dhe funksional të brendshëm.Rezidenca eshte multifunksionale dhe ofron ambjente komerciale me qira te tipologjive te ndryshme.